bilverksted hamar bilverksted ringsaker bilverksted stange bilverksted løten

Bilverksted

Clutch og gir

Furnesvegen bistår kunder i Hamar, Ringsaker, Løten og Stange med bilservice, og er for mange førstevalget av bilverksted når det kommer til kontroll og behandling av kjøretøyets clutch og drivverk. Det anbefales at man kontakter et bilverksted lenge før slitasjen på disse delene når et kritisk stadium. Clutch og gir er deler som må byttes eller repareres med jevne mellomrom. Vi hjelper deg med alle girkasserelaterte oppdrag, samt alt som har med clutch og drivverk å gjøre.

Steinsprut

En skadet frontrute er svakere enn den var før. Det er derfor viktig å kontakte et bilverksted for å få reparert en sprukket frontrute før den forvandles til en stor sprekk. Ikke bare er en skadet frontrute farlig for trafikksikkerheten, den gjør det også ekstra vanskelig å se under kjøring om natten eller ved lav sol. Desto fortere skaden tas tak i, jo bedre blir også resultatet av reparasjonen. Furnesvegen bilverksted har bistått kunder i Hamar, Ringsaker, Løten og Hamar i en årrekke med bilservice og behandling av steinsprutskader. Kom innom oss for en sjekk.

Karosseriskade

De aller fleste vil oppleve å få steinsprutskader, bli bulket eller få ripet opp bilen sin. En slik skade kan føre til rust dersom den ikke blir reparert, noe som vil påvirke bilens verdi. Furnesvegen er eksperter på behandling av karosseriskader.

Aircondition­-service

Furnesvegen sørger for at kunder i Hamar, Ringsaker, Løten og Stange blir kvitt vond lukt i bilen. Bilens klimaanlegg bør rengjøres med jevne mellomrom. Støv, skitt og fukt samles opp i klimaanlegget, som igjen fører til at bakterier utvikler seg og bidrar til vond lukt. Kom innom Furnesvegen for en rens av klimaanlegget ditt.
bilverksted hamar bilverksted ringsaker bilverksted stange bilverksted løten
bilverksted hamar bilverksted ringsaker bilverksted stange bilverksted løten

Bremser

Sjekk av bremser er viktig for kjøretøyets sikkerhet. Det er derfor viktig å kontrollere bremsene med jevne mellomrom. Bremsene slites ned fortere dersom bilen hovedsakelig brukes på kortere turer. Dersom du hører en skrapelyd kan dette tyde på at bremseklossene er nedslitt. Dersom bilen skjener enten til høyre eller venstre når du bremser kan dette være et tegn på rust på bremseskiven eller problemer med hydraulikken i bremsene. Kom innom oss for en grundig kontroll av dine bremser.

Eksossystemet

Furnesvegen har lang erfaring med bilservice relatert til kjøretøyets eksosanlegg. Kom innom for en grundig kontroll.

Bilglass

Furnesvegen bilverksted skifter bilglasset ditt. Vi reparerer og skifter alle typer bilglass for kunder i Hamar, Ringsaker, Løten og Stange.

Andre tjenester vi utfører: